Tuntureiden kupeessa.

Hettula Oy:n toimialoihin kuuluvat jätehuoltopalvelut, loka-autotyöt (viemäreiden aukaisut, -pesut ja –kuvaukset), vaihtolava- ja lavettikuljetukset, hinauspalvelu, pyöräkone- ja kaivinkonetyöt ja henkilöliikenne. Yrityksellä on oma jätteiden hyötykäyttö ja kierrätysasema.

Monipuolista jätehuoltoa

Vaihtolavapalvelut

Viemärihuollon palvelut

Lavetti- ja erikoiskuljetukset

Monipuolista jätehuoltoa

Jäteautomme kiertävät pääasiassa Kittilän, Kolarin ja Muonion alueella. Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu asiakasta varten räätälöity jätehuolto. Kysy kierrätysmahdollisuutta alueellasi. Meiltä saa ostettua tai vuokrattua jäteastiat, tai isompiin tarpeisiin esim. molkit tai puristimet. Jäteasemamme palvelee Kittilässä.

Vaihtolavapalvelut

Olipa kyseessä sitten purku-urakka tai minkäkokoinen remontti tahansa, toimitamme paikalle sopivan vaihtolavan. Remonttikohteisiin meiltä saa kontteja sekä muutto- että varastointitarkoituksiin sekä työmaakoppeja ja vuokravessoja. Vaihtolavapalvelu on tarkoitettu sekä kotitalouksien että yritysten käyttöön.

Viemärihuollon palvelut

Monipuoliset viemärihuollon palvelut kattavat useiden erilaisten kaivojen tyhjennykset, jotka voidaan tehdä kertatilauksen perusteella tai huoltosopimuksen mukaan määrävälein, ympäri vuoden. Teemme myös viemärin kuvaus, -avaus, sekä huuhtelutöitä. Lisäksi meiltä voi tilata myös mm. kuivaimupalveluita sekä korkeapainepesuja.

Lavetti- ja erikoiskuljetukset

Monipuolisen kalustomme sekä ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta teemme myös erilaisia nostotöitä sekä lavetti- ja erikoiskuljetuksia.

Toimisto

Päivystys

Jäteasema

Falck on nyt REDGO. Olemme valtakunnalliseen REDGO -ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen Kittilässä.

Palveluihimme kuuluvat:

Hettula lukuina

0
AMMATTILAISTA

Hettula Oy:ssä työskentelee 20 ammattilaista.

Yli 0
VUOTTA KOKEMUSTA

Hettula Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1959.

0
KUORMA-AUTOA / KONETTA

Hettula Oy:llä on yhteensä noin 30 kuorma-autoa tai konetta käytössä.

Hettula Oy:n Taksi

Taksimme asemapaikka on Kittilä, mutta se on tuttu näky myös Levillä. Taksi on malliltaan Mercedes Benz Vito 4×4.
Taksiin mahtuu kuljettajan lisäksi 8 henkilöä ja se on varusteltu invahissillä.

Tilaa Taksi