Huollamme sivustoa, pahoittelut mahdollisista häiriöistä.

Otsonointi

Otsonointi on kertaluonteinen, muita puhdistus- ja desinfiointitoimia tukeva menetelmä, joka puhdistaa ja raikastaa sisäilmaa. Otsonointi on oiva menetelmä poistaa hajuhaittoja. Otsonoinnin avulla poistetaan terveydelle haitalliset patogeenit, allergeenit sekä homeen, kosteuden, polttonesteiden, tupakan, eläinten, kalman ja savun aiheuttamat hajut. Tyypillisesti otsonointi kestää yhden vuorokauden ja laite on pienikokoinen.

Otso_BT-NT7Hajunpoisto voi tulla kyseeseen esimerkiksi vuokralaisen tupakoinnin aiheuttaman tervan hajun pois saamiseksi. Jos tupakkaa on poltettu pitkään ja pinnoissa on nähtävissä silmin havaittavia terva- ja nikotiinijäämiä, eli pinttymiä, tulee näiltä osin lisäksi vielä pintaremontoida.

Otsonoitavassa tilassa ei voi olla ihmisiä, eläimiä, elintarvikkeita tai viherkasveja toimenpiteen aikana ja toimenpiteen jälkeen tila on tuuletettava huolellisesti.

 

OTSONOINTILAITETTA VOIDAAN KÄYTTÄÄ KÄTEVÄSTI MM. SEURAAVIIN KOHTEISIIN

• Asunnot, kesämökit, hotellihuoneet ja asuntovaunut / asuntoautot (laitteillamme maksimissaan 100m2)
• Tupakanhajut sekä muut epämiellyttävät hajut
• Ummehtuneisuus (tuhoaa myös bakteereja)
• Vesi-, palo- tai viemärivahinkojen yhteydessä syntyneet hajuhaitat
• Autot, bussit ja taksit
• Lemmikkieläinten jättämät hajut

On kuitenkin huomioitava, että otsoni ei missään tapauksessa korvaa esim. homesaneerausta, vaan on eräs jälkihoitomenetelmä saneerauksen jälkeisessä puhdistustyössä.