Yritys

Hettula Oy:n toimialoihin kuuluvat jätehuoltopalvelut, loka-autotyöt (viemäreiden aukaisut, -pesut ja –kuvaukset), vaihtolava- ja lavettikuljetukset, hinauspalvelu, pyöräkone- ja kaivinkonetyöt ja henkilöliikenne. Yrityksellä on oma jätteiden hyötykäyttö ja kierrätysasema.

Yritys toimii pääasiassa Kittilän kunnassa ja Tunturi-lapin alueella. Asiakaskunta koostuu yksityisistä ihmisistä, yrityksistä, kunnista ja valtionlaitoksista. Hettula Oy suorittaa talousjätteiden ja likakaivojen säännölliset tyhjennykset, rakennusjätteiden ja roskalavojen tyhjentämiset sekä vuokraukset. Yritys on myös osana REDGO-ketjua ja suorittaa hinauspalveluja 24 h vuorokaudessa. Taksin toimipaikka on Kittilän kirkonkylällä sekä ajoittain päivystykset Levillä.

Hyvä imagomme muodostuu joustavasta, nopeasta ja asiakaslähtöisestä palvelusta. Käytössämme on siisti ja nykyaikainen kalusto sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Yrityksessämme työskentelee tällähetkellä parikymmentä henkilöä.

Fine Audit Oy on myöntänyt Hettula Oy:lle ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 -sertifikaatit, jotka ovat voimassa 5.9.2026 saakka

Hettula Oy on vahva perheyritys. Kuvassa vasemmalta ylhäältä Erkki, Pertti ja Santtu Hettula. Alhaalla Tuomas Hettula.