Huollamme sivustoa, pahoittelut mahdollisista häiriöistä.

Arvot

Keskinäinen luottamus, luotettavuus, rehellisyys ja suoraviivaisuus sekä sisäisesti että ulospäin ovat yrityskulttuurissamme syvälle juurtuneita perusperiaatteita.

Näihin periaatteisiin ei liity ainoastaan kaikkia sovellettavia sääntöjä ja lakeja, vaan myös työntekijöidemme asianmukainen ajattelutapa, joka on olennainen osa Hettula Oy:n jatkuvaa menestystä.

Tavoitteenamme on edistää tätä ajattelutapaa. Työntekijämme noudattavat tiukasti kaikkia sovellettavia kansallisia ja kansainvälisiä sääntöjä ja lakeja. 

Yritysturvallisuus

Turvallisuus on tärkeänä osana yrityksemme toimintajärjestelmää. Sitoudumme kaikessa toiminnassamme turvallisuuteen ja luotettavuuteen, jotka turvaavat myös asiakkaidemme toimintaa ja jatkuvuutta. Turvallisuustoimintamme kehitetään jatkuvasti.

Tietoturvallisuus

Sitoudumme suojaamaan asiakastietojemme luottamuksellisuuden voimassa olevien sopimusten, lakien ja tuvallisuusohjeiden mukaisesti. Tietojärjestelmämme auditoidaan määritellyn ohjelman mukaisesti. Tieto- ja verkkoturvallisuus on ensisijainen periaatteemme.

Henkilöturvallisuus

Koulutamme jatkuvasti henkilöstöämme, jotta voimme tarjota turvallisen työympäristön. Hyvän turvallisuuskulttuurin ylläpitäminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Henkilökunnallamme on voimassa työssä tarvittavat ammattipätevyys- ja työkortit.

Luotettava kumppani

Hettula Oy on osana Luotettava Kumppani -palvelua, joka antaa lain edellyttämät tiedot yrityksestämme ja raportoi puolestamme. Tämä helpottaa ja nopeuttaa virallista raportointia julkisen sektorin sekä rakennus- ja kiinteistöalan hankkeissa. Lisäksi näin edistämme rehtiä kilpailua – harmaata taloutta vastaan.